Koncentrált karamellízesítésű paszta alkalmas krémek és tészták készítésére. Koncentrált karamellízesítésű paszta alkalmas krémek és tészták készítésére. Keverheti túróval, megkönnyítheti a tejszínhabot, és süteményeket, szeleteket, tekercseket is kitölthet. A karamellízesített krémek cupcakes, szeletek, sütemények és tekercsekkel díszíthetők. Krémes könnyű krémek elkészítésére is alkalmas, gyümölcsökkel, diófélékkel és ostyákkal. A tésztát keverheti különféle tésztákba is. A karamellízesítés összekeveredik diófélékkel, csokoládéval, vaníliával és egyes gyümölcsökkel, például banánnal vagy ananásznal.
Aroma, különösen alkalmas mindenféle élelmiszer-tömeg (tészták, tejszínhab, pudingok stb.) Ízesítésére. Használat: a tömeg teljes tömegének 3-5% -a.
Pasty koncentrált keverék töltelékek, krémek vagy cukrászsütemények ízesítésére, természetes alapon előállítva, a fajok nagy variabilitása.1000 g tömeg (tejszínhab, tejszín, tejszínhab, stb.), 40-60 g vegyület. A vegyületet tökéletesen keverjük össze az anyaggal.
Összetevők: glükózszirup, cukor, karamellszirup (10%), víz, E150c festék, maltodextrin, teljes tejpor, kávé (koffein)
Allergének: tej
Tápérték 100 g termékre:
Energiaérték: 1281 kJ / 306 kcal
Zsírok: 0 g
Szénhidrátok: 75 g (ebből cukor 72,8 g)
Rost: 0 g
Fehérje: 0 g
Só: 0,4 g